Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Adidas golf

Met Adidas je eigen identiteit op de golfbaan

Adidas logoAdidas Golf zorgt ervoor dat u sportief ‘in de baan staat’, of u nu beginner bent of pro. Adidas zorgt met eigentijdse schoenen en kleding voor echte golfliefhebbers. Klassiek, retro of een hippe outfit met subtiele of juist opvallende elementen. Zomers licht of stijlvol donker? Of een combinatie van verschillende kleuren? Met Adidas heeft u alle mogelijkheden om de juiste outfit te vinden die uw stijl en identiteit benadrukt. Voor net dat beetje extra op de golfbaan zodat u zelfverzekerd de bal in de hole slaat.

Golfschoenen
golfschoenen

Golfschoenen

Golfkleding
golfkleding

Golfkleding

Caps en Mutsen
caps en mutsen

Caps en Mutsen

ADIDAS golfschoenen

Uw houding is erg belangrijk als het gaat om uw golfprestaties. Met de juiste golfschoenen zorgt u ervoor dat u de perfecte houding heeft bij het spelen. Extra stabiliteit bij uw swing geeft u de precisie om elke slag raak te slaan. De juiste (lichtgewicht) ondersteuning zorgt ervoor dat uw spel niet te lijden heeft onder energieverlies maar dat u met Adidas golfschoenen uw uithoudingsvermogen verbetert. 

Adidas golfschoenen hebben een perfecte pasvorm die zorgt voor comfort en een goede grip wanneer u op/in de baan staat, tijdens alle weersomstandigheden. Vooral met regenachtig weer zijn waterafstotende schoenen met een stevige grip belangrijk. Adidas heeft met zijn golfschoenen niet alleen rekening gehouden met regen en wind, maar laat u ook comfortabel spelen in de zomerse warmte met luchtdoorlatende, lichtgewicht golfschoenen.

Stijlvolle golfschoenen in verschillende designs

Adidas golfschoenen houden rekening met uw houding in alle weersomstandigheden. Maar zorgen ook voor een stijlvolle look met klassieke of moderne golfschoenen. De populaire retro-lijn van Adidas vindt u zeker ook terug in de golfwereld. Nieuw in onze collectie golfschoenen is bijvoorbeeld de Adidas W Adicross Retro White Red. Of houdt u meer van een heel sportieve en moderne look met de Adidas ZG21 White Silver?

ADIDAS golfkleding

Adidas maakt uw stijlvolle en sportieve présence op de golfcourse compleet met de juiste outfit voor dames en heren. Comfortabele golfkleding van hoogwaardige kwaliteit, ademende materialen en een breed pallet aan modieuze kleuren. Daarbij houdt Adidas rekening met uw optimale bewegingsvrijheid en verkoeling of verwarming.

Ons assortiment dames golfkleding van Adidas: polo korte mouw, truien, jacks, bodywarmers, jurken, rokken en broeken en sokken. Voor de heren hebben wij een golfkleding assortiment: polo korte mouw, truien, thermoshirts, jacks, bodywarmers, broeken, riemen en sokken.