Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Clubfitting voor golfclubs op maat

Uw spel verbeteren voor meer resultaat en plezier

Voor een goede performance op de golfbaan, speelt u het liefst met een goede set golfclubs die past bij uw golfswing. Met clubfitting weet u zeker dat u de juiste clubs in handen heeft. Er wordt wel eens gedacht dat clubfitting meer iets is voor gevorderde golfspelers. Maar ook beginnende golfers hebben veel baat bij een clubfitting.

Clubfitting voor beginners en gevorderden

Een beginner weet nog niet precies welke clubs bij zijn of haar golfswing past, en met welke golfset het beste resultaat geboekt kan worden. Clubfitting helpt ook startende golfspelers met de aanschaf van de juiste golfset. Ook gevorderden kiezen voor clubfitting: om hun spel te verbeteren, om andere merken te testen of het uitproberen van nieuwe technologie.

Gratis clubfitting

Onze golfwinkel In2Golf in Bussum is ingericht op een unieke clubfitting-beleving. We hebben een gezellige zithoek met bar, waar u op uw gemak een kopje koffie of iets anders kunt nuttigen, voor of na de clubfitting. Niks hoeft, alles mag, we willen graag dat u zich prettig voelt. Ook fijn om te weten dat een sessie clubfitting bij ons geheel gratis is.

De voordelen van clubfitting

De juiste set clubs in uw tas, u koopt geen verkeerde of overbodige clubs.

  • U ontwikkelt een constanter golfspel.
  • U heeft minder kans op blessures.
  • U ervaart meer plezier in golf: gevorderden kunnen hun spel continu verbeteren, beginners spelen met clubs die passen waardoor ze sneller resultaat zien, wat het spelplezier verhoogt.
Wat is clubfitting?

Clubfitting is ideaal om de juiste golfclubs te vinden die afgestemd zijn op uw beweging en lichaamsbouw. Hierdoor zie je sneller resultaat, wat het spelplezier verhoogt.

Bij een clubfitting wordt onder andere gekeken naar been- en armlengte en grootte van de hand. In combinatie met de data van de golfsimulator worden de juiste clubs uitgekozen of eigen clubs aangepast op bijvoorbeeld lengte van de shaft en dikte van de grip.

Kun je een bestaande golfset laten fitten?

Dat kan zeker. Wij zijn altijd bereid u advies te geven over de set of de club waar u op dit moment mee speelt.

Wat kost een clubfitting?

Een clubfitting bij onze golfwinkel In2golf in Bussum is gratis. Goed advies vinden wij belangrijk want: your golf, is our business!

Direct boeken

Clubfitting met de full swing golf pro-series simulator

Met clubfitting kijken we niet alleen naar uw swingsnelheid of balvlucht maar bijvoorbeeld ook handgrootte of armlengte. Hierbij maken wij gebruik van de golfsimulator uit de Full Swing Golf Pro-series met een widescreen dat 30% groter is dan de Sport-series.

De Full Swing Golf Pro-series simulator maakt gebruik van 2 technieken

De ION 3 highspeed camera en Infrarood lightwave technologie.

De ION3 high speed camera filmt de club net voor, tijdens en na impact met de golfbal. Voordat de bal het scherm raakt, gaat hij langs 2 infrarood-waves die 688 sensoren bevatten. De snelste en meest precieze manier om balsnelheid, balrichting en launch angle te meten. De simulator levert hiermee de meest accurate bal-data en club-data van uw swingbaan en clubsnelheid.

Naast clubfitting kunt u ook samen met vrienden of kennissen een rondje indoor golf spelen, dan kunt u kiezen uit maar liefst 84 banen, zoals: Pebble Beach, Torrey Pines, Gleneagles & Valderrama. Wilt u aan uw korte spel werken dan kan dat ook op onze virtuele oefengreen. Neem contact op met In2Golf voor de mogelijkheden van indoor golf.

Direct inplannen

Tiger woods - Indoor vs Outdoor

Zie hieronder waarom Tiger Woods kiest voor Full Swing tijdens indoor practice en geen TrackMan.