Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Golfclubs

OP MAAT GEMAAKT EN AFGESTEMD OP UW SWING

In2Golf heeft voor zowel de beginnende golfer als de jarenlange speler een zeer breed en uniek assortiment aan golfclubs beschikbaar. Drivers, fairwaywoods, hybrides, stalen golfsets, graphite golfsets, wedges en chippers, putters en complete golfsets, ook voor de startende golfer. Wij voeren merken als Callaway, Ping, Honma, Mizuno, TaylorMade, Titleist, Cobra, Odyssey, Scotty Cameron, Bettinardi en Evnroll. Topmerken die innovatief en kwaliteitsgericht zijn, en altijd op de hoogte van de laatste technische ontwikkelingen op het gebied van golf en golfclubs.

Herenclubs
herenclubs

Herenclubs

Damesclubs
damesclubs

Damesclubs

Putters
putters

Putters

Linkshandige putters
linkshandige putters

Linkshandige putters

SALE CLUBS
sale clubs

SALE CLUBS

Golfclubs ook op maat

Voor een goede performance op de golfbaan, speelt u het liefst met een goede set golfclubs die past bij uw golfswing. Ook als startende speler bent u gebaat bij golfclubs die goed afgestemd zijn op uw beweging en lichaamsbouw, zodat u een plezierige start maakt.

Misschien vraagt u zich af:

  • Is de golfclub die ik heb (nog) geschikt voor mij?
  • Is de flex (nog) geschikt voor mij?
  • Past de lengte van de golfclub (nog) bij mij?
  • Is de gripdikte goed?

Golfclubs testen

Het is ook mogelijk om met onze golfclubs een rondje te spelen. Onze demo golfclubs kunnen mee de baan in zodat u deze uitgebreid kunt testen.

De putter: de meestgebruikte van uw golfclubs

De putter is de golfclub die ervoor zorgt dat de bal in de hole komt. Een belangrijke taak, toch krijgt de putter niet altijd de aandacht die hij verdient. We hebben echter een zeer breed aanbod aan putters in ons assortiment, zowel ‘face balanced’ als ‘toe hang’, van topmerken zoals Odyssey, Taylormade, Evnroll, Bettinardi, Honma, Scotty Cameron, Mizuno en Ping.

Gewichtsverdeling putter

Bij de putter zorgt een grotere kop voor meer stabiliteit en bij een kleinere kop voor meer gevoel. Met onze Capto golf apparatuur kunnen we het putten meten en analyseren. Op basis van de data die uit deze test verzameld wordt, adviseren we de beste putter die bij u past. Zo krijgt u een passende putter om toe te voegen aan uw set golfclubs.

Wanneer vervang ik mijn golfclubs?

Net als vele andere producten gaan golfclubs het langst mee wanneer ze goed onderhouden worden. Er kunnen echter verschillende redenen zijn om uw golfclubs (of onderdelen) te vervangen:

  • Hoe vaak speelt u met uw golfclubs? Hoe speelt u? (golf grips kunt u bijvoorbeeld bij regelmatig spelen beter elk jaar vervangen)
  • Wat is de kwaliteit van uw golfclubs?
  • Zijn uw golfclubs door slijtage aan vervanging toe?
  • Wilt u beter gaan spelen met nieuwe golfclubs die verder en rechter slaan?
  • Heeft u een set golfclubs voor beginners of starters en bent u toe aan een nieuwe set voor gevorderden?