Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Chervò

De Chervò Golfcollectie

Sinds het begin van de jaren '90 is Chervò een toonagevend Italiaans kledingmerk in de golfwereld dat met haar innovatieve ontwerpen en hoog draagcomfort een statement wilt maken, zowel op als buiten de golfbaan. Unieke en uiterst technische golfkleding voor zowel man als vrouw.

Herenkleding
herenkleding

Herenkleding

Dameskleding
dameskleding

Dameskleding

Chervò, voor golf en vrije tijd

Chervò is opgericht in 1982 als skimerk maar genoot al snel wereldbekendheid met haar ‘Chic-Tech’-stijl, zowel op de piste als na het skiën. Het ambitieuze Italiaanse kledingmerk richt zich nu op golfkleding en vrijetijdskleding voor de actieve mens. Daarbij legt Chervò de nadruk op de golfer die met zijn of haar kleding individualiteit en lifestyle uitdrukt. De speler die actief maar tegelijkertijd chique en stijlvol door het leven gaat, en houdt van comfort.

Chervò is een innovatief merk met high-performance kleding van hoge kwaliteit voor in de golfbaan, maar ook voor na het spelen. Stijlvolle vrijetijdskleding voor een citytrip, maar met een touch of golf.

Chervò golfkleding

Chervò biedt een breed pallet aan kleuren en patronen, gemixte stijlen en volop inspiratie om uw eigen stijl te creëren. Een combinatie van de laatste technologie en ‘sophisticated Italian style’. Voor iedere golfer die met klasse in de baan wil staan. Met Chervò kies je uit een stijlvolle collectie elegante kleding voor mannen en vrouwen: broeken, rokken, polo’s en hoogwaardige accessoires.

Weerbestendig en milieuvriendelijk

De unieke stoftechnologie maakt de kleding water- en windbestendig en ademend. Goed voor een uitstekende golfperformance onder alle weersomstandigheden, Maar niet alleen dat. Chervò heeft ook oog voor mens en planeet, en de impact die de productie van kleding heeft op het milieu. Aandacht voor milieuvriendelijkheid betekent een efficiënt gebruik van energie en water, en het gebruik van geavanceerde technologieën.

Partner van Ryder Cup

Chervò is partner van de Ryder Cup 2023 in Rome. De Ryder Cup, die om de 2 jaar gehouden wordt, is hét evenement in de golfwereld waar de beste mannelijke golfspelers van Europa en Amerika het drie dagen lang in teamverband tegen elkaar opnemen. Het is ook een van de laatste grote professionele toernooien waarbij winnen belangrijker is dan prijzengeld. 

Ook de vrouwen hebben een vergelijkbaar belangrijk golftoernooi: de Solheim Cup.

De eigen golfbaan en golfresort van Chervò

Chervò heeft in Pozzolengo, Italie een eigen golfresort: Chervo golf- en spa-resort. Met een hotel, appartementen, restaurant, bar, golf- en sportfaciliteiten, wellness en zwembaden.  Ook zeer geschikt voor meetings en trouwerijen. Kenmerkend voor Chervò: comfort, luxe, en stijlvol actief zijn en genieten. Chervò golf- en spa-resort is tot op heden steeds genomineerd als het beste golfhotel in Italië.

Chervò sponsort

Bekende spelers die Chervò dragen zijn: 

Johannes Veerman (1992), met een Nederlandse vader en een moeder uit Indonesië. Hij heeft een Amerikaans en een Nederlands paspoort maar woont in Amerika. Speelt op de European Tour en de Asian Tour, ook onder de Amerikaanse vlag.

Matteo Manassero (1993) is een Italiaanse prof en haalde als tiener al de cut op The Open en The Masters. Ooit werd er van hem gezegd dat hij de volgende Seve Ballesteros zou zijn, door de combinatie van zijn talent - dat niet lijdt onder zenuwen-, jeugdige uitbundigheid en aanstekelijke lach.