Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Clubfitting

Meten is weten

Bij In2Golf maken wij voor Clubfitting gebruik van de Full Swing Golf Pro series simulator. De Pro series maakt gebruik van 2 technieken. De ION 3 high speed camera en de infrarood light wave technologie. De ION3 high speed camera filmt de club net voor, tijdens en na impact met de golfbal. Hiermee krijgen we de meest accurate club-data van je swingbaan en clubsnelheid en zeer accurate bal-data.

Voordat de bal het scherm raakt komt deze langs 2 infrarood waves, deze lagen bevatten in totaal 688 sensoren. Dit is de snelste en meest accurate techniek beschikbaar voor het meten van bal-data. De sensoren meten dus  “mid-flight” bal-data met de snelheid van het licht. Na het passeren van de infrarood lagen krijg je, zonder vertraging, de bal op het scherm te zien. Met de infrarood light waves meten wij de balsnelheid, balrichting en launch angle.

Full Swing Golf Simulator

Maak hier direct uw afspraak

Direct boeken

Wij gebruiken de Full Swing Golf Pro Series wide screen simulator, de widescreen versie is 30% groter dan de Sport Series.

Full Swing is de officiële simulator partner van Golf Channel en TopGolf. Topgolfers die Full Swing gebruiken zijn oa: Tiger Woods, Jason Day, Justin Rose, Jordan Spieth, LPGA’s  Brooke Henderson en NBA speler Stephen Curry.

Wilt u samen met uw vrienden graag een rondje indoor golf spelen heeft u keuze tot maar liefst 84 banen, oa: Pebble Beach, Torrey Pines, Gleneagles & Valderrama. Wilt u aan uw korte spel werken dan kan dat ook op onze virtuele oefengreen. Neem contact op voor de mogelijkheden van indoor golf bij In2Golf.

Tiger woods

Indoor vs Outdoor

Zie hieronder waarom Tiger Woods kiest voor Full Swing tijdens indoor practice en geen TrackMan