Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Ecco Golfschoenen

Vertrouwde ecco's aan je voeten bij golf

Het Deense schoenenmerk Ecco staat wereldwijd bekend om zijn dames- en herenschoenen van topkwaliteit, doordacht ontwerp en hoogwaardig comfort.

Heren
heren

Heren

Dames
dames

Dames

Ecco W Hybrid 4 blue
169,99 69,00
Artikelgroepprijs 140,49
Ecco W Hybrid 4 blue

De geschiedenis van ECCO

ECCO werd in 1963 opgericht door Birte en Karl Toosbuy. De droom van Karl Toosbuy, opgeleid als schoenmaker, was het opzetten van een eigen schoenenfabriek. Het gezin besloot om gedachten in daden om te zetten en hun gewone banen op te zeggen, het huis te verkopen en te verhuizen naar Bredebro in het zuidwesten van Denemarken. De Toosbuy’s maakten hun droom tot werkelijkheid. Dat dit lucratief kan zijn, heeft het succes van ECCO wel bewezen. Het Deens familiebedrijf heeft momenteel meer dan 21.000 werknemers in dienst en verkoopt wereldwijd.

In het begin maakte het merk ECCO elegante damesschoenen, maar de werkzaamheden zijn inmiddels uitgebreid naar de productie van leer, lederwaren en accessoires. Het assortiment is inmiddels veelomvattend met schoenen voor dames, heren en kinderen die passen bij vrije tijd, uitgaan, school of werk, maar ook buitensporten zoals golf.

De visie van ECCO

ECCO's visie is: compromisloze ambitie om het leidende premiummerk te zijn voor schoenen en lederwaren. Maar ECCO kijkt ook naar een duurzame toekomst en wil “De voetafdruk van morgen creëren en bouwen aan een duurzaam en verantwoord bedrijf voor huidige en toekomstige generaties.”

ECCO golfschoenen - klaar voor de green

ECCO golfschoenen laten net als veel andere Scandinavische producten een uitgebalanceerde combinatie zien van vormgeving en hoogwaardig comfort. Met ECCO heeft u golfschoenen met een perfecte pasvorm, die zowel stabiliteit geven op de green als de flexibiliteit die u nodig heeft tijdens het spelen.

ECCO gaat voor ultiem en onderscheidend comfort, zo blijkt uit de samenstelling van de golfschoen. Een standaard inleg van twee zolen maakt het mogelijk om de schoen nog beter aan te passen aan de vorm van uw voet waardoor u het comfort nog meer kunt verbeteren.

ECCO golfschoenen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal: rundleder of soms zelfs yakleder, waardoor de schoenen naast het goede comfort ook goed ademen. ECCO leren golfschoenen beschermen uw voeten ook tegen vocht, zodat u prettig speelt met droge, koele voeten, vanaf de tee-off tot de laatste hole. Wilt u een 100% waterdichte schoen, dan biedt Ecco een lederen variant met een toegevoegde Goratex-laag.

Met ECCO komt u goed voor de dag, met een hedendaags design dat zo kenmerkend is voor dit merk. De vormgeving van ECCO golfschoenen kan misschien zelfs wel omschreven worden als sophisticated, niet schreeuwerig, rustig van kleur en vorm, maar toch dat bijzondere, karakteristieke dat zich onderscheidt van het design van alle andere golfschoenen.

Natuurlijk biedt ECCO naast een gevarieerd aanbod aan kleur en design, ook golfschoenen met spikes, of hybride schoenen. Waar uw voorkeur ook ligt.

Golfspelers die ECCO-schoenen dragen

Zoals ECCO zelf zegt: “Elke pro-golfer meet zichzelf af aan de toernooien die hij wint. Wij meten ons succes af aan de geweldige spelers die ervoor kiezen om elke wedstrijd in onze schoenen te spelen. En we zijn er trots op dat we deel uitmaken van hun succes.”

Bekende namen in de golfwereld die ECCO dragen zijn: Fred Couples (Amerikaan, 1959), Lydia Ko (Nieuw Zeelandse, 1997), Thomas Bjørn (Deen, 1971), Minjee Lee (Australische, 1996), Erik van Rooyen (Zuid-Afrikaan, 1990), Caroline Masson (Duitse, 1989) en Henrik Stenson (Zweed, 1976).