Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

FootJoy

FootJoy The Mark of a Player

Genieten van stijlvolle golfschoenen. Met de grip en de stabiliteit die een golfschoen u moet bieden vanaf de eerste slag. De stevige en stabiele basis voor een goede performance in de golfbaan, met de juiste ‘looks’. FootJoy is compromisloos als het op vakmanschap en technologie aankomt. Of stijl, comfort en pasvorm. Het Amerikaanse merk biedt een ruim assortiment golfschoenen met een klassieke touch, modern of met een bite. Spikes of spikeless, wat u past en waar u op dat moment behoefte aan heeft. Maar steeds met een stijlvolle aanwezigheid die anderen niet meer hoeft te overtuigen.

Stijlvolle golfschoenen van FootJoy

Dit merk staat voor kwaliteit en levert daar niet op in. Zoals FootJoy zelf zegt: “Wij sluiten geen compromissen. We geloven in het bereiken van een uniek evenwicht tussen vakmanschap en technologie. Stijl en comfort, pasvorm en functie.” Verwacht u iets anders van dit bekende Amerikaanse merk dat stijl en esthetiek meegeeft aan de basis van uw verschijning in de golfbaan?

FootJoy kan het, maar heeft ook plezier in wat het doet. Dat merk je aan het veelzijdige assortiment golfschoenen, handschoenen en kleding voor mannen, vrouwen en kinderen. Het plezier moet wel wederzijds zijn, met het stijlvolle comfort van FootJoy in de baan. Misschien dat zelfs uw swing net even wat beter aanvoelt.

De historie van Footjoy

FootJoy is opgericht in 1857 in Brockton, Massachusetts, United States. Het heette toen nog Burt and Packard Shoe Company. Vrij snel daarna verandert het bedrijf zijn naam in Field and Flint Company.

In 1927 wordt de schoenenlijn FootJoy de officiële schoen voor het Amerikaanse Ryder Cup team, onder leiding van Walter Hagen. De schoenenlijn wordt steeds succesvoller en ruim 40 jaar later maakt de Field and Flint Company officieel bekend dat ze verdergaan onder de naam FootJoy inc.

Golfhandschoenen en golfsokken

FootJoy laat het niet bij golfschoenen alleen. In 1979 stapt FootJoy de wereld van de golfhandschoenen binnen met de introductie van de Sta-Sof® golfhandschoenen. Met de introductie van de Sta-Sof® cabretta leren golfhandschoenen bereikt het bedrijf in 1980 de nummer #1-positie als best verkochte golfhandschoen. Dit inspireert FootJoy om het jaar daarop golfsokken in het assortiment op te nemen. Dit blijkt een lumineuze actie want golfsokken worden het derde belangrijke product dat FootJoy verkoopt.

De beste golfschoenen zijn van FootJoy

FootJoy, welke golfer kent het merk niet? FootJoy staat in de golfwereld vooral bekend om zijn golfschoenen, de stevige en stabiele basis voor een goede performance in de golfbaan. Het Amerikaans merk legt de nadruk op bijzonder stijlvolle en charmante looks van haar FootJoy golfschoenen, maar heeft ook aandacht voor de grip en de stabiliteit die een golfschoen u moet bieden vanaf de eerste slag. Stevig met de voeten op de grond voor een goede swing, stabiel en met precisie. Zelfs in regen en wind, heeft u nog steeds het gevoel van comfort.

Stijlvol zonder compromis

Met een iconisch merk in de baan, hoeft uw outfit niets meer uit te leggen. En zeggen uw schoenen alles. Een stijlvolle aanwezigheid die anderen niet meer hoeft te overtuigen. Golfschoenen met een klassieke touch, modern of met een bite. Spikes of spikeless, wat u past en waar u op dat moment behoefte aan heeft.