Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Honma

Honma Golf

“Distance beyond imagination (afstand die je verbeelding voorbijgaat).” Dat is de slogan van de Japanse golfclubfabrikant Honma, en verwijst natuurlijk naar het aantal meters dat je zou willen slaan en daar nog voorbij. Honma doet er in ieder geval alles voor om te streven naar het creëren van 's werelds beste golfclub en beschouwt het maken van golfclubs dan ook als een ware artistieke expressie en puur vakmanschap. Daarbij heeft Honma het gehele productieproces van kop tot shaft in beheer en produceert zo golfclubs van de hoogste kwaliteit.

Golfclubs
golfclubs

Golfclubs

Golftassen
golftassen

Golftassen

Golfballen
golfballen

Golfballen

Caps
caps

Caps

De Beres-lijn van Honma

Dat Honma het merk voor premium golfclubs is, bewijst ze met haar Beres-lijn golfclubs. Deze exclusieve lijn is het toonbeeld van ultiem Japans vakmanschap: esthetisch design, vakmanschap en een excellente performance. De Beres-golfclub is het resultaat van de combinatie van de vaardigheden van een meestervakman en het gebruik van de meest geavanceerde materialen. Een golfclub met een luxe uitstraling en de beste prestaties.

Honma productieproces

Honma heeft een next-level productieproces voor de creatie van haar premium golfclubs. Met een team van 360 vakmensen, researchers en ontwikkelaars wordt met vakmanschap, moderne technologie en materiaal van de hoogste kwaliteit gewerkt. Dat alles met als doel om de beste golfclubs van de wereld te maken.

Elke golfclub gaat in zijn productieproces van 6 maanden door de handen van minimaal 100 vakmensen. De Honma golfclub wordt gecontroleerd door middel van röntgenfotografie en verkeert onder voortdurend toezicht van zeer ervaren vakmensen, om uiteindelijk bij de meestervakman zijn perfecte afwerking te krijgen.

Elk nieuwe golfclub van Honma is een uitgebalanceerde mix van 'beauty and performance' en een state-of-the-art club voor de echte golfkenner.

Geschiedenis Honma

Honma start in 1959 als Tsurumi Golf Center Company met het bouwen van golfclubs in een kleine werkplaats in de stad Yokohama, Japan. Na een eerste testversie van de Honma-golfclub start men de The Honma Golf Club Manufacturing Company op voor de productie van golfclubs. In 1981 verhuist Honma de gehele productielijn naar Sakata, Yamagata, Japan. Tot op heden de Honma thuisbasis.

Honma sponsoring

Honma is de trotse sponsor van Japanse golfer Hideto Tanihara, die consequent in de top 100 van de Official World Golf Rankings te vinden is. Hij won 14 toernooien op de Japan Golf Tour en vertegenwoordigde Japan op de Omega Mission Hills World Cup 2007.