Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

J.Lindeberg Golf

J.Lindeberg Golfcollectie

De visie van het Scandinavische modemerk J.Lindeberg is het creëren van een kledingmerk voor moderne en bewuste consumenten met een actief leven. Een mooie mix van fashion en sportkleding, waarbij luxe modedesigns gecombineerd worden met de functionaliteit van technische stoffen.

Golfkleding
golfkleding

Golfkleding

Kwaliteit en functionaliteit

J.Lindeberg ademt mode en sport en biedt een zeer eigentijdse lijn in golfkleding waarbij kwaliteit, functionaliteit en ontwerp voorop staan. Golfkleding die karakter en zelfverzekerdheid uitstraalt, zeker passend bij een bedrijf dat als doel heeft het meest succesvolle sportmerk in de wereld te worden. Op dit moment wordt J.Lindeberg al in meer dan 35 landen verkocht.

J.Lindeberg kiest de beste leveranciers voor de stoffen en materialen van haar golfkleding. Zo wil het merk de kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid van haar kleding kunnen blijven garanderen, waarbij steeds weer opnieuw gekeken wordt naar productieprocessen en performance.

J.Lindeberg gelooft in optimale performance

De golfkleding van J.Lindeberg is ontworpen voor een optimale performance onder de meest extreme weersomstandigheden: wind en regen, sneeuw en temperaturen tot ver onder nul. Stoffen die geproduceerd zijn met de meest geavanceerde outdoor-technologie en toch goed aanvoelen. Getest en gemaakt om onder andere wind- en waterdicht te zijn, ademend, en sneldrogend (quick-dry).

Ambassadeurs van J.Lindeberg

In 2019 heeft J.Lindeberg de jonge Noorse golfer Viktor Hovland gecontracteerd als nieuwe golfmerk ambassadeur. Ook de Engelse golfprof Matt Wallace laat met zijn J.Lindeberg-outfit zien wat echte performance voor succes is.

Aandacht voor duurzaamheid en diervriendelijkheid

J.Lindeberg ondersteunt de ‘1% for the planet’, waarbij hard gewerkt wordt aan het vinden en nastreven van duurzame oplossingen in het productieproces van haar golfkleding. 

Daarbij is aandacht voor de diervriendelijke herkomst van materialen zoals wol, gerecyclede wol, alternatieven voor dons, en het uitsluiten van bont. Maar ook zoveel mogelijk gebruik van duurzaam katoen en het minimaliseren van milieu-onvriendelijke chemicaliën tijdens de productie van stoffen. Ook stimuleert J.Lindeberg de keuze voor leveranciers met keurmerken die veiligheid voor mens en milieu garanderen.

‘The look’ van J.Lindeberg golfkleding

J.Lindeberg biedt een ruim assortiment golfkleding voor de golfer die houdt van een modieuze en eigentijdse look, en tegelijkertijd kiest voor een comfortabele en perfect passende outfit, speciaal gemaakt voor een goede performance op de golfbaan. 

Natuurlijk heeft In2golf ook van J.Lindeberg de golfkleding ‘essentials’ voor uw sportgarderobe: het klassieke poloshirt voor dames en heren in verschillende kleuren en stijlen. Voor de heren met een korte mouw, voor de dames met korte en zonder mouw. Daarnaast truien van J.Lindeberg in verschillende trendy of klassieke kleuren en materialen, stijlvolle broeken, jurken en jacks.