Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Titleist golftassen

Titleist heeft een ruim assortiment golftassen, verkrijgbaar in vele soorten en maten. Voor uw kar kunt u de Titleist trolleytas gebruiken, maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de Titleist cartbag die u makkelijk naast de green kunt zetten. In de wintertijd valt uw keuze wellicht op een zogenaamde carrybag, een kleinere, extra lichte draagtas, geschikt voor enkele stokken.

Standbags
standbags

Standbags

Cartbags
cartbags

Cartbags

Standbags
standbags

Standbags

Cartbags
cartbags

Cartbags

Titleist waterdichte golftassen

Al meerdere jaren komt Titleist uit de bus als beste getest van de waterdichte golftassen. De StaDry-serie is speciaal ontwikkeld om ook op regenachtige dagen te kunnen blijven spelen zonder dat de inhoud van uw tas nat wordt of waterschade oploopt. Deze golftassen zijn uitgevoerd in watervast materiaal met gesealde ritssluitingen van binnen en van buiten.

Wat voor golftas heeft u nodig?

Draagtassen of carrybags

De carrybag of draagtas staat ook wel bekend als de standbag. Met twee handige uitklapbare poten zet je hem makkelijk neer. De golftassen hebben een handvat zodat ze makkelijk te dragen zijn, maar de Titleist draagtas heeft ook een uitvoering met kruisbanden waardoor de golftas als een rugzak gedragen kan worden. Draagtassen of carrybags van Titleist zijn dus vooral geschikt voor fitte spelers voor wie het dragen van golftassen geen probleem is. Het voordeel van de draagtas is wel dat u hem overal op de golfbaan mee naartoe kunt nemen, waar een trolley bijvoorbeeld niet kan komen.

Kan een standbag ook op een trolley?

Een carrybag of standbag is een draagtas die ook neergezet kan worden met behulp van uitklapbare/uitschuifbare poten. Voor de trolley kunt u een trolleytas of cartbag aanschaffen.

Trolleytassen of cartbags van Titleist

Een golftrolley draagt uw golftas gemakkelijk van hole naar hole, waardoor u meer energie overhoudt voor het spelen van een rondje golf. Rug en schouders blijven ontspannen wat uw golfspel ten goede komt. 

Deze golftassen van Titleist passen naadloos in onze golftrolleys en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle modellen en kleuren. Voor zowel dames als heren, uitgevoerd in stevig materiaal en mooi afgewerkt zoals we van Titleist golftassen kunnen verwachten. Met handvatten aan de bovenzijde, een ruime vakverdeling en meerdere opbergvakken in de trolleytas.

De trolleytas van Titleist kan ook zonder trolley rechtop staan, als de ondergrond maar vlak genoeg is. Het is dus niet noodzakelijk om ook een trolley aan te schaffen.

Tourbags van Titleist

De tourbag golftassen van Titleist zijn ontwikkeld voor de professionele golfer, maar natuurlijk ook prima bruikbaar voor de amateur. De Titleist tourbag is wat zwaarder dan de trolleytas maar heeft meer inhoud.