Your Golf, our business 035 - 785 65 84
Zoeken
Winkelmandje

Titleist

een Topmerk binnen de golfsport

Titleist staat garant voor kwaliteit en streeft naar continue verbetering en innovatie met een gedreven Research en Development team dat uit specialisten bestaat, en voor elk productonderdeel een afdeling bestiert. Zo bestaat er voor het kuiltjespatroon van de Titleist-golfbal een aerodynamicateam, en een materiaalonderzoeksgroep zoekt constant naar nieuwe formules voor materiaallagen.

De kernwaarden van Titleist: continue verbetering en innovatie voor uitmuntende kwaliteit en prestatie.

Golfballen
golfballen

Golfballen

Golftassen
golftassen

Golftassen

Titleist, de nummer 1 golfbal

Titleist behoort zonder twijfel tot dé topmerken van de golfsport. Titleist staat vooral bekend om zijn #1 ball in golf. De beste golfbal ter wereld en de meest gespeelde golfbal tijdens professionele wedstrijden. De golfbal ProV1 is dan ook al jaren de nummer 1 op de tour.

Titleist is hét merk voor de professional en de betere golfspeler, maar ook de golfamateur ontleent veel plezier aan het spelen met golfclubs en golfballen van dit topmerk.

Golfclubs en golftassen

Naast de beste golfbal ter wereld produceert Titleist ook golfclubs van uitmuntende kwaliteit zoals drivers, fairwaywoods, hybrides, ijzers, Vokey wedges en Scotty Cameron putters. Daarnaast zijn ook de golftassen onderdeel van het kwaliteitsassortiment aan golfgear dat Titleist de liefhebber te bieden heeft.

De geschiedenis van Titleist

Worden geniale ideeën vaak niet geboren uit toevalligheden? Het verhaal van Titleist begon wel zo in 1930, toen amateurgolfer Phil Young een putt tijdens een wedstrijd miste en ervan overtuigd was dat dit door de bal kwam, en niet door hemzelf. De bal werd met een röntgenfoto onderzocht en inderdaad, het hart van de bal bleek ‘off-center’ te zijn, ofwel niet in het midden te liggen. Dit was de start van de ontwikkeling van de beste golfbal ter wereld, de Titleist ProV1.